461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

jarní výprodej jarní výprodej

Články z kategorie Vestavné myčky

Zobrazit produkty z kategorie Vestavné myčky

Infografika: Opravdové výhody myčky na nádobí

aktualizováno: 20. 3. 2024 Katka Vodová

jak vybrat myčku

Myčka je nenahraditelný pomocník v domácnosti.
Ale věděli jste, že konec ručního mytí a ušetření času jsou jen jedny z mála výhod, které myčka do vašeho života přináší?
Podívejme se i na ty další.
Přečíst článek

Jak co nejlépe využívat myčku na nádobí

aktualizováno: 23. 3. 2024 Iveta Brožková

Věděli jste, že vynálezce první motorově poháněné myčky na nádobí byla žena? Josephine Cochranovou už nebavilo neustále mytí nádobí po večírcích. 

A ačkoliv se řídila mottem, že pokud člověk chce udělat něco správně, měl by to udělat sám, u mytí nádobí jí to přišlo jako ztráta času.  

Přečíst článek

Myčka – nenahraditelný pomocník v domácnosti

aktualizováno: 22. 3. 2024 Katka Vodová

Myčka nádobí nenahraditelný pomocníkDomácí myčky nádobí nás provázejí životem už pěknou řádku let a hodně nám ho usnadňují. Přesto ji některé rodiny nikdy ani nevyzkoušely, v jiných domácnostech zase mohou figurovat první modely myček, které už nejsou tolik efektivní, a větší radost by nám dělal některý z nových typů.

Přečíst článek

Jak na kuchyň snů?

aktualizováno: 23. 3. 2024 Iveta Brožková

Jak si pořídit novou kuchyňKaždý má sny, jak by měla vypadat ideální kuchyň. Pro někoho je ta pravá moderní, pro jiného zase znamená dřevo a rodinnou pohodu. Každá kuchyň potřebuje kvalitní spotřebiče, které podtrhnou krásu tohoto srdce domova, jsou praktické a ulehčí život.

Přečíst článek

Zvu vás na návštěvu do mé kuchyně

aktualizováno: 21. 3. 2024 Iveta Brožková

Jak sestavit novou kuchyniRáda bych vám ukázala trochu z toho, jak bydlím. Konkrétně jsem nafotila a natočila kuchyň, kterou mám vybavenou vestavnými spotřebiči. Přijde mi elegantní, když spotřebiče do kuchyně hezky zapadnou a celý styl je pak jednotný.

Přečíst článek

Víte, jaká evropská značka vyrábí elektro přes 70 let?

aktualizováno: 24. 3. 2024 Katka Vodová

Domácí spotřebiče CandyJe to značka, která ví, jak na to. Její pračky perou na 20°C stejně dobře jako jiné při 40. Lednice mají nulovou zónu, která potraviny drží čerstvé dlouhé dny. Pozadu nejsou ani myčky, ty jsou tak velké a flexibilní, že v klidu umyjí i pizza talíře.

Přečíst článek

Vánoční hodování: rodina, spoustu jídla a zábava

aktualizováno: 18. 3. 2024 Katka Vodová

Kromě dárků je symbolem Vánoc ještě jedna věc. Je to jídlo. A to nemluvím jen o vánočním cukroví a tradiční vánoční večeři. Během svátků se lidé mnohem více setkávají a na každé setkání je připravován nespočet pokrmů a nápojů, protože kdy jindy si připít na zdraví, než nyní?

Přečíst článek

Předvánoční úklid levou zadní

aktualizováno: 28. 3. 2024 Iveta Brožková

První rada pro vánoční úklid zní: hlavně se zbytečně nestresovat, krásné Vánoce můžete mít, i když nebude každý koutek vašeho bytu svítit čistotou na dálku.

Přečíst článek

Nové nádobí = nové možnosti

aktualizováno: 23. 3. 2024 Iveta Brožková

Nové nádobí do kuchyněZnáte to. Každý den, od časného rána, musíte myslet na přípravu jídla pro celou rodinu. Manželovi je potřeba připravit do práce zdravou svačinu, děti zase potřebují snídani k nastartování dne a ani je bez svačiny z domů vyslat nemůžete. Na vše potřebujete nádobí, nože, misky, lahve na pití...

Přečíst článek

Předvánoční úklid zvládnete s praktickými pomocníky raz, dva

aktualizováno: 18. 3. 2024 Katka Vodová

Vánoce nás čekají zhruba za měsíc. Z tohoto důvodu většinu zástupkyň něžného pohlaví zachvátil pocit marnosti, paniky a časového presu.

 

Přečíst článek