461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Americká lednička: luxus pro vyvolené. Pravda nebo mýtus?

aktualizováno: 26. 3. 2024 Iveta Brožková

Cena amerických ledniček - pravda nebo mýtusTaké máte zažitou představu, že americká lednice je luxus, který si zdaleka nemůže dovolit každý? A i když pokaždé, kdy ji zahlédnete v oblíbeném seriálu, toužebně vzdycháte, nikdy jste nezjišťovali, jak se to s ní vlastně má a za kolik se dá pořídit?

 

Jak je to vlastně s tou cenou amerických lednic? 

Americké chladničky za rozumnou cenuČasy, kdy byla americká lednice jen pro nejbohatší jsou dávno pryč. Americký sen teď můžete zažívat i vy a užívat si všech výhod, které tyto stále populárnější domácí spotřebiče nabízejí. Klasické dvoudvéřové (side by side) velké chladničky lze běžně pořídit od 20 000 Kč, navíc nejsou problémem ani splátky. 

 

Pokud o americké lednice už dlouho sníte, ale cena vám přijde stále dost vysoká, kontaktuje mého kolegu Petra na jeho mailu petr@sporilek.cz. Jsem si jistá, že udělá vše proto, aby vám nabídl lednici dle vašich představ za cenu, která vás nepoloží.

 

Americky oceníte celoročně, v létě ale nejvíc. Proč?

Léto a teplé období je čas, kdy nejvíce oceníme možnost pořádného zchlazení potravin. Každá osvěžující svačinka přijde vhod. Je také sezóna ovoce a zeleniny, které je potřeba uskladnit - buď do lednice, nebo do mrazáku, kde může v klidu čekat na svůj čas. Lepší americké lednice mají ještě něco navíc - domácí bar a automatické výrobníky ledu. Dokážete si v parnech představit lepší osvěžení, než vychlazení nápoj s ledem?

  • Beko GNE 114612 X

    Beko GNE 114612 X
    29 613 Kč
    Dostupnost na dotaz

    8 hodnocení Americká čtyřdveřová chladnička BEKO v sobě skrývá část, která se nazývá MULTI-ZONE. Může být dle potřeby p...

  • Haier HB22 FWRSSAA SBS

    Haier HB22 FWRSSAA SBS
    45 008 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Americká chladnička Haier s automatickým výrobníkem ledu, dávkovačem vody a beznámrazovým systémem. Energet...

    • beznámrazový systém
  • Daewoo FRN Q19FABQI

    Daewoo FRN Q19FABQI
    39 738 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Americká chladnička Daewoo s výrobníkem ledu, nápojovým automatem a domácím barem. Objem 512 litrů a energe...

 

Americká lednice nabízí skutečně obří prostory

Díky velkému prostoru, který lednice nabízí můžete snížit frekvenci nakupování potravin - i opravdu velký rodinný nákup v klidu do takové lednice uložíte a nemusíte řešit každodenní doplňování zásob. Americkou lednici využijete také při pořádání nejrůznějších oslav a sešlostí. Vejde se vám do ní totiž i plech s domácími buchtami, neodolatelné chlebíčky a dostatek nápojů pro všechny. 

 

Kam dál? Mrkněte na naše další články

Jaká lednice je ta pravá?

Typy ledniček

10 výhod amerických lednic

Výhody amerických lednic

Jak správně ukládat potraviny?

Jak správně skladovat potraviny v ledničce

 

Iveta Brožková

Autorka: Iveta Brožková
iveta@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Chcete novou dávku inspirace? Jsem tu pro vás. Mezi moje zájmy patří cestování a s tím spojené focení, sport a také jídlo včetně jeho vaření a pečení. Jistě vás proto nepřekvapí, že se spousta mých článků bude točit okolo kuchyně.

Kategorie článku