461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

jarní výprodej jarní výprodej

Chytré televize a spousta zábavy po celý rok

aktualizováno: 13. 4. 2024 Katka Vodová

Chytré televize a spousta zábavyDoby, kdy se v každé druhé domácnosti povinně nacházela jedna starodávná Tesla nebo historická Orava, jsou již dávno pryč. 

 

Moderním domácnostem vévodí moderní technologie a chytré televize nejsou výjimkou. Co všechno takové televize umí a čím vás dostanou na „první dobrou“? To je předmětem tohoto článku.

 

Chytré vs. „hloupé“ televize

Mezi spotřebiteli se pojem „chytrá televize“ vžil poměrně rychle. Ovšem co odlišuje tyto chytré společníky od těch „hloupých“? Smart TV jsou synonymem domácí zábavy, a stejně jako chytré telefony, disponují mnohými funkcemi. Tou nejzákladnější je zpravidla internetové připojení nebo aktivní přístup k multimediální zábavě.

Uživatel tak již nemusí čekat, až poběží jeho oblíbený film nebo seriál, jednoduše se připojí k některé z online videopůjčoven a konkrétní film si vypůjčí. Stejně tak s pomocí chytrých televizí můžete poslouchat nejrůznější rádiové stanice či zastavovat a znovu pouštět vybrané momentky ze svých oblíbených seriálů nebo filmů. Smart televize také disponují celou škálou aplikací, se kterými se můžete bavit nebo vzdělávat a učit novým věcem. Zkrátka a jednoduše, pokud se rozhodnete pro pořízení chytré televize, nuda si na vás nepřijde!

 

Co vám mohou nabídnout Smart TV od společnosti Samsung?

Co vám mohou nabídnout Smart TV od společnosti Samsung?Mezi nejznámější a zároveň také nejoblíbenější výrobce, jež se zaměřují právě na vývoj a výrobu chytrých televizí, patří neodmyslitelně značky Samsung a LG.

Za vlajkovou loď první zmíněné společnosti, můžeme bez rozpaků považovat 3D Smart TV Samsung UE65H8000. Tuto chytrou televizi je možno jednoduše ovládat hlasem, lze tedy říci, že tento „moderní mazlíček“ vám rozumí za každé situace.

Televize disponuje přátelským a „vymazleným“ uživatelským rozhraním, stejně jako množstvím zajímavých aplikací a značnou pamětí, jež zaznamená vaše oblíbené pořady nebo hudbu.

 

Jak si stojí výrobce Smart televizí LG?

Jak si stojí výrobce Smart televizí LG?Jak již bylo zmíněno výše ani světový gigant LG ve výrobě chytrých televizí nezaostává. Třeba taková televize LG 55LB630V vybavená LED diodami disponuje Full HD obrazem, Wi-Fi připojením k internetu, operačním systémem webOS, DVB-T2 tunerem a 500Hz technologií obrazu, což ji řadí k absolutním špičkám na trhu.

Pokud si tedy se svou televizí chcete užít pořádnou dávku zábavy nejen během vánočních svátků, vyměňte svou stávající TV za tu chytrou a využívejte všech výhod, jež tyto zázraky moderních technologií nabízejí. 

 

Nejoblíbenější Smart TV letošní sezóny

Tyto 3 chytré televize stojí díky vašemu hodnocení na pomyslném stupni vítězů.

  • Hitachi 43HBT42

    Hitachi 43HBT42
    10 265 Kč
    Dostupnost na dotaz

    LED smart televize Hitachi o úhlopříčce obrazovky 109 centimetrů s Full HD rozlišením, dvěma HDMI konektory...

  • Samsung UE48J6302

    Samsung UE48J6302
    17 285 Kč
    Dostupnost na dotaz

    LED Smart televize Samsung s úhlopříčkou 121 cm, Full HD rozlišením, zakřivením obrazovky, vysokou kvalitou...

  • Sharp LC 32CHE6242

    Sharp LC 32CHE6242
    7 336 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Smart LED televize Sharp o uhlopříčce 81 centimetrů s programovatelným časovačem, dětským zámkem a možností...

Katka Vodová

Autorka: Katka Vodová
katka@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Jsem zatím stále školou povinná, do Magazínu tak přispívám pouze ve svém volném čase. Zjistila jsem, že spoustě lidí dělá problémy výběr elektro spotřebičů, snažím se proto pro ně psát přehledné rádce, kteří výběr usnadní. Občas také přidám článek s tipy do domácnosti.

Kategorie článku