461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

jarní výprodej jarní výprodej

Víte, jaká evropská značka vyrábí elektro přes 70 let?

aktualizováno: 18. 3. 2024 Katka Vodová

Domácí spotřebiče CandyJe to značka, která ví, jak na to. Její pračky perou na 20°C stejně dobře jako jiné při 40. Lednice mají nulovou zónu, která potraviny drží čerstvé dlouhé dny. Pozadu nejsou ani myčky, ty jsou tak velké a flexibilní, že v klidu umyjí i pizza talíře.

 

Je to Candy, italská značka s dlouhou historií

Candy kvalita s historiíTa už v roce 1945 vyrobila v Itálii svou první pračku. Vývoj šel rychle kupředu, a tak se už koncem 50. let mohly italské hospodyňky radovat z první, plně automatické pračky s předním plněním. V roce 1966 pak následovala první myčka na nádobí, počátkem 70. let se pak objevili sporáky a lednice, u kterých Candy později jako první zavedla technologii No Frost, která je zákazníky oceňována a vyhledávána dodnes.

Jednoznačně platí, že “Candy ví, jak na to”.

 

Jaké jsou Candy pračky?

 

 

Je pro vás při výběru praček důležitá úspora energie, flexibilní programy, pokrokové funkce, velká kapacita a maximální efektivita praní? Zbystřete svou pozornost, protože předem i vrchem plněné pračky Candy tyto benefity nabízejí. 

Vybrané navíc disponují citlivými čidly Activa, která naprosto přesně a nepřetržitě kontrolují teplotu vody, koncentraci pracího prostředku, rychlost otáček a další parametry praní, a zajišťují tak dokonalých výsledků. Vyzdvihnout musíme také Mix Power System+, díky čemuž dosáhnete při praní na pouhých 20°C na stejných výsledků jako běžné pračky až při 40°C.

Líbila by se vám pračka, která toto umí? Napište mi, rád vám s výběrem pomůžu.

 

Candy sušičky ukončí sušení prádla na šňůrách

Kvalitní sušičky CandyJejich předností je hlavně velká kapacita, zvládnou usušit až 10 kg prádla najednou. Výhodou Candy sušiček je také jejich úspornost, takže při jejich používání neutratíte za elektřinu moc peněz. Na úspoře se podílí i tepelné čerpadlo, které využívá zbytkové teplo a vrací ho zpět do sušícího procesu. 

Je úsporná sušička to, co hledáte? Spolu pro vás hravě vybereme tu nejlepší.

 

Pokročilé technologie, i to jsou lednice Candy

Kromě nich jsou vybavené buď praktickým systémem automatického odmrazování a monitorování námrazy. Lepší lednice mají pak pokrokovou technologií No Frost, díky které námraza vůbec nevznikne. To vám zaručí, že vaše potraviny budou skladovány za ideálních podmínek, a to jak potraviny čerstvé, tak i ty již uvařené. 

Úsporné ledničky Candy

Jestli neradi plýtváte a chcete, aby vám potraviny vydrželi čerstvé ještě déle, než v klasické lednici, vyberte si takovou, která má nulovou zónu. To je speciální přihrádka, kde se pohybuje teplota kolem nuly a vy sami si v ní můžete navolit požadovanou vlhkost. Pro maso a uzeniny je ideální kolem 50 %, pro ovoce a zeleninu nastavíte vlhkost 90 % a budete se divit, jak dlouho vám vše vydrží.

Chcete lednici, v níž vydrží jídlo čerstvé dlouhé dny? Rád vám představím ty nejlepší.

 

Velký a rychlý mrazák, to je Candy

Pokud hledáte mrazák, který má velmi objemné zásuvky a potraviny vám zmrazí za rekordní čas, začněte objevovat ty od Candy. Jsou výkonné a zároveň mají nízkou spotřebu elektrické energie, takže se budou líbit i vaší peněžence. Pokud zvolíte model, který má zadní kolečka, můžete s ním snadno manipulovat, což je velmi praktické. Mrazáky Candy vás prostě nepřestanou překvapovat. 

Toužíte po praktickém, prostorném mrazáku? Ukázat vám je mi bude potěšením.

 

Hledáte ideální myčku do vaší kuchyně? Zkuste Candy

Úsporná myčka CandyJejí myčky jsou tiché, ultra-flexibilní, prostorné, účinné a navíc bezpečné. Díky tomu bez problémů zvládají hygienické mytí veškerého nádobí. Ty, které navíc disponují funkcí U-wash+, hravě zvládnou i výrazně znečištěné nádobí a to díky zvýšení nastavení proudu vody, teploty a délky cyklu. U-wash- zase šetří za energie, protože program zrychlí a zkrátí. 

Milovníci moderních technologií zase u myček ocení Simply-Fi, které díky připojení na Wi-Fi dovolí ovládat myčku odkudkoliv. A když dojde sůl, myčka si o ní sama řekne - pošle vám zprávu na vaše mobilní zařízení přes speciální aplikaci. Koukejte i po vlastnosti Maxi Plates, ta je zárukou maximálního vnitřního prostoru myčky, kam se vejdou i pizza talíře!

Potřebujete myčku, co umyje i velké, silně znečištěné nádobí? Doporučím vám ji!

 

Na ty nejoblíbenější spotřebiče Candy se můžete podívat už teď

  • Candy AQUA 1041 D1-S

    Candy AQUA 1041 D1-S
    9 179 Kč
    Dostupnost na dotaz

    1 hodnocení Předem plněná pračka Candy s technologií Fuzzy Logic, 18 programy a LED diodami.Energetická třída A+ a nápl...

  • Candy CFM 2050/1E

    Candy CFM 2050/1E
    7 425 Kč
    Dostupnost na dotaz

    5 hodnocení Kombinovaná lednice Candy s automatickým odmrazováním, zásuvkou na ovoce a zeleninu a třemi zásuvkami mrazá...

  • Candy CDP 4609

    Candy CDP 4609
    6 490 Kč
    Dostupnost na dotaz

    6 hodnocení Myčka nádobí Candy s informačními LED kontrolkami, nastavitelnou výškou horního koše a zvukovou signalizací...

 

Chcete si s námi povídat? Zapojte se do diskuze

Katka Vodová

Autorka: Katka Vodová
katka@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Jsem zatím stále školou povinná, do Magazínu tak přispívám pouze ve svém volném čase. Zjistila jsem, že spoustě lidí dělá problémy výběr elektro spotřebičů, snažím se proto pro ně psát přehledné rádce, kteří výběr usnadní. Občas také přidám článek s tipy do domácnosti.

Kategorie článku