461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Sencor roboty PAUL

Královna televizí – Samsung H8000

aktualizováno: 15. 3. 2024 Katka Vodová
Královna televizí – Samsung H8000

Precizní obraz, nespočet chytrých funkcí a luxusní design. To je chytrá televize modelové řady Samsung H8000. Špička na trhu, která uchvátí každého.

 

Protože H8000 je mnohem více než televize...

Samsung UE55H8000Zaoblená obrazovka pro maximální obrazový požitek.

Precizní 3D technologie vás zaručeně vtáhne do děje. 

Moderní design se stane ikonou vašeho bytu.

Výkonný procesor bude rychlejší než vy.

Ovládat ji můžete klidně i jedním prstem.

Se Smart funkcemi se určitě nudit nebudete.

 

 

 

1. Prohnutá obrazovka pro hluboký zážitek

Obrazovka je zakřivená přesně v takovém úhlu, abyste ve svém obývacím pokoji mohli sledovat televizor z optimální vzdálenosti. Zakřivená obrazovka poskytuje panoramatické zobrazení, které vás zcela obklopí a vtáhne do obrazu. Připravte se, že zažijete realističtější obraz než kdykoli předtím. 

Prohnutá obrazovka Samsung H8000

 

2. Kvalita obrazu za hranice možností

Revoluční technologie Micro Dimming umožňuje vytěžit z televize maximum a sledovat zábavu v tom nejlepším světle. Pokročilý proces ztmavování obrazu vylepšuje kontrast, stejně jako barvy a detaily. Můžete tak sledovat hlubší černou a čistější odstíny bílé a zároveň si vychutnávat čistší a živější obraz.

Nejlepší obrazu Samsung H8000

 

3. Realistické zobrazení díky 3D Full HD

S propracovanou 3D technologií si můžete vychutnávat 3D filmy a televizní pořady v úžasném rozlišení Full HD. Tato technologie také zvyšuje kvalitu 3D obrazu a eliminuje zdvojený obraz, čímž vám poskytuje čistší a podmanivější zobrazení.
 
Podmanivé realistické zobrazení díky technologii Full HD 3D od společnosti Samsung
 

4. Nikdy nezestárne

Bojíte se, že vaše televize časem zestárne, její funkce vám nebudou stačit a budete chtít lepší? Na to Samsung pamatuje. H8000 má speciální slot, do kterého v budoucnu zacvaknete evoluční kit, který vaši televizi vylepší a rázem se z ní stane např. model roku 2015, 2016, ...


5. Vysoký výkon s čtyřjádrovým procesorem

Díky čtyřjádrovému procesoru Core Plus si vychutnáte plynulejší zážitky, rychlejší navigaci při surfování na internetu a přepínání mezi zdroji obsahu.
Vyšší výkon s rychlým čtyřjádrovým procesorem Quad Core Plus
 

6. Ostrý obraz za každé situace

S pokročilou technologií Clear Motion Rate (CMR) se i ty nejrychleji pohybující scény zobrazují s dokonalou ostrostí. Vyšší úroveň CMR znamená čistší obraz a menší rozmazání pohybu, takže akční filmy, sportovní přenosy a další zábavu si můžete vychutnávat v maximální kvalitě.  Výsledkem je mnohem čistější a ostřejší obraz.

Technologie Clear Motion Rate minimalizuje rozmazání pohybu

 

7. Ovládání dle libosti

Poslechne vás na slovo

S ještě vylepšeným hlasovým ovládáním můžete H8000 ovládat pouhými povely - takto můžete nejen ovládat televizi, ale i třeba i vyhledávat na internetu.

Řekněte klíčové slovo a najděte ho pomocí hlasové interakce

 

Ovládání touchpadem a pohybem

S ovladačem Samsung Smart Control je používání televize mnohem intuitivnější. Pomocí touchpadu můžete procházet mezi panely služby Smart Hub a posouvat webové stránky, zatímco ukázání dálkovým ovladačem vám pomocí ovládání pohybem umožňuje pohybovat kurzorem na obrazovce a jednoduše zadávat text. Užitečné klávesy na ovládání videa vám rovněž pomáhají při sledování filmů, televize a dalšího obsahu.

Jednoduché ovládání televizoru pomocí touchpadu a pohybu

 

Vystačíte si i s jedním prstem

Televizor můžete ovládat nejen pohyby rukou, ale i pomocí gest prstů. K výběru kanálu, změně hlasitosti, načtení aplikací, posouvání webových stránek či navigaci ve službě Smart Hub vám postačí jediný prst.

Jednodušší ovládání pomocí gest prstů a rukou

 

8. Propojení se Smartphonem i tabletem

Pomocí své domácí sítě můžete přenášet živé televizní vysílání do svého inteligentního telefonu či tabletu a používat své mobilní zařízení jako dálkový ovladač televizoru.

Aktualizovaná aplikace Smart View propojuje váš televizor, zařízení a obsah

 

9. Více obrazovek najednou

S funkcí Multi-Link Screen můžete sledovat více obrazovek současně. Na stejné obrazovce můžete vyhledávat na internetu, nebo sledovat doporučené videoklipy, které se týkají sledovaného pořadu.
 
Mmultitasking s funkcí Multi-Link Screen

 

10. Precizní design jako symbol elegance

H8000 není pouze špičkou na trhu ve funkcích a obrazu, ale i symbolem luxusu a uměleckým dílem. Podstavec samozřejmě můžete odmontovat a televizi přidělat na zeď.

Design Samsung H8000

 

11. Rychlý start

Televize je připravená k provozu za méně než 2 sekundy – už vám nic neuteče.

S rychlejším spouštěním se pobavíte dříve

 

12. Smart Hub – prostředí pro špičkovou zábavu

Díky vypilovanému menu můžete televizi ovládat ve 4 základních kategoriích. Vše je samozřejmě v češtině.

Buďte online

Záložka Moje aplikace (Social) slouží ke komunikaci na sociálních sítích. Vidíte, co je nového na Facebooku, kdo vám píše na Twitteru nebo zavoláte přátelům přes Skype díky zabudované kameře.

Využívejte chytré aplikace

Moje aplikace (Apps) připomínají menu SmartPhonu. Stahujte zdarma aplikace a užívejte si zábavu naplno. Nejvíce jste si oblíbili aplikace Youtube, Dopravní informace a romatický spořič displeje v podobě plápolajícího krbu.

Ví, co máte rádi

Sekce Moje programy (On TV) si pamatuje, které pořady sledujete a na základě toho vám podobné doporučí. Sledujete-li často například fotbal, upozorní vás, že za chvíli začíná zápas.

Vybírejte z multimediálního obsahu

Záložka Můj obsah (Photos, Videos & Music) ví, jaký multimediální obsah si rádi prohlížíte a jaký má televize aktuálně v dosahu. Proto zde uvidíte oblíbená videa na vašem HDD, sdílené fotky s vaším tabletem nebo vaše oblíbené songy. Přes toto menu se můžete díky zabudované WiFi spárovat s vaším počítačem, SmartPhonem nebo tabletem.

 

13. Režim Fotbal = revoluční sportovní zážitek

V režimu Fotbal ostře a živě vyniká zelený trávník na hřišti i všechny ostatní barvy stadionu. Díky výkonnému vícenásobnému prostorovému efektu uslyšíte nadšení všech diváků. Automaticky se začne nahrávat veškeré dění na televizní obrazovce.

 

Co na H8000 říkáte vy?

Oldřich (Heureka.cz):

Srozumitelné ovládání. Kvalitní produkt. Spokojenost. Ladění stanic jednoduché, nastavení parametrů jednoduché. Kvalita zvuku mě mile překvapila. Viditelnost za denního světla výborná.

 

Katka Vodová

Autorka: Katka Vodová
katka@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Jsem zatím stále školou povinná, do Magazínu tak přispívám pouze ve svém volném čase. Zjistila jsem, že spoustě lidí dělá problémy výběr elektro spotřebičů, snažím se proto pro ně psát přehledné rádce, kteří výběr usnadní. Občas také přidám článek s tipy do domácnosti.

Kategorie článku