461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Nezapomeňte oslavit den maminek

aktualizováno: 27. 3. 2024 Iveta Brožková

Den matek dárekDruhá květnová neděle, letos tedy 8. 5.,  je každoročně oslavou našich milovaných maminek. O tom, že se jedná o svátek významný, svědčí i jeho bohatá historie sahající až do starověku. Maminky jsou výjimečné, proto na ně určitě nezapomeňte.

 

Milujeme maminky <3 <3 <3 

Jsou to hrdinky našeho dětství, osoby, které nám věnovaly kus svého života, osoby, co byly vždy nablízku. Bez nich bychom tu nebyli a bez nich by lidský život nemohl vzniknout. Pro mnoho osob jsou také synonymem domova, protože právě maminka je většinou ta, která domov vytváří a stará se o to, aby v něm bylo všem co nejlépe. 

 

Jak oslavit Den matek

 

Těch způsobů, kterými maminky domov tvoří, je mnoho. Jedním z těch nejvýraznějších znaků domova je určitě pro mnoho lidí jídlo. Nejkřupavější maminčin koláč, který voní tak sladce. Domácí knedlíky, které neumí lépe ani v sebeluxusnější restauraci nebo oblíbená polévka, která zahřeje v žaludku i u srdce.

 

Maminky a den matek

 

Myslíte si, že by si letos vaše maminka zasloužila pořádný dárek? Máme jeden tip. Multifunkční robot, který jí ulehčí spoustu práce právě při přípravě jídla pro celou rodinu. Navíc k němu získáte i tyčový mixér, takže budete mít hned dárky dva. A vybrat můžete robot v oblíbené maminčině barvě. Máme jich plno a jsou překrásné.

 

 

Iveta Brožková

Autorka: Iveta Brožková
iveta@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Chcete novou dávku inspirace? Jsem tu pro vás. Mezi moje zájmy patří cestování a s tím spojené focení, sport a také jídlo včetně jeho vaření a pečení. Jistě vás proto nepřekvapí, že se spousta mých článků bude točit okolo kuchyně.

Kategorie článku