461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Sencor roboty PAUL

Jak vybrat vánoční dárek pro přítelkyni nebo manželku?

aktualizováno: 13. 3. 2024 Katka Vodová

Potřebujete vybrat co nejlepší dárek pro svou milou? Přesně pro vás jsme vytvořili našeho vánočního rádce plného tipů na skvělé, praktické, originální i neotřelé dárky. S jeho pomocí vyberete to pravé pro každou ženu, dárky jsme totiž seskupili do 4 okruhů pro různé typy žen.

 

 

1. Královna kuchyně ocení věrné poddané

Tráví vaše partnerka mnoho času v kuchyni? Jestli pro ní příprava pokrmů a nápojů není pouze nutné zlo a povinnost, ale zároveň její hobby, zvažte jako vánoční dárek kuchyňského pomocníka. S ním bude mít vše rychleji hotové. 

Dárky, se kterými bude skvělé jídlo raz dva

Tak se může charakterizovat jak kuchyňský robot, domácí pekárna i parní hrnec. Že ani nevíte, k čemu tyto přístroje slouží? Nevadí, základní informace vám představíme a jestli je vaše žena dobrá hospodyňka, určitě si s nimi poradí a jejich darováním jí uděláte radost.

Začneme kuchyňským robotem, multifunkčním přístrojem, který zvládá spoustu funkcí - strouhání, hnětení, mixování, šlehání nebo třeba odšťavňování. Letos jsou v kurzu hlavně roboty od společnosti Sencor, které nabízíme v krásném pastelovém provedení.

Radost udělá i domácí pekárna, se kterou můžete mít každý den na stole voňavý domácí chleba. Nic víc už k dokonalému ránu není potřeba. Vaše partnerka při pečení bude moci i experimentovat a zkoušet i méně tradiční druhy chleba. Kromě pečení lze pekárny využít i pro zavařování džemu. K domácímu chlebu můžete mít i domácí džem, což je kombinace pro skvělou snídani.

Jako vánoční dárek můžete zvolit také parní hrnec, se kterým jde připravovat mnoho nových druhů pokrmů. Výhoda vaření v páře je především v tom, že výsledná jídla jsou zdravá a dietní. Pokud vaše žena dodržuje zdravý životní styl, parní hrnec bude to pravé. 

  • Sencor STM 43OR

    Sencor STM 43OR
    4 999 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Všestranný kuchyňský robot z pastelové edice Sencor. Nabízí precizní celokovovou konstrukci, planetární sys...

  • Sencor SBR 1032SS

    Sencor SBR 1032SS
    1 499 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Domácí pekárna chleba Sencor s plně automatickým provozem, časovačem a velkým displejem.

  • Gorenje FS 900 W

    Gorenje FS 900 W
    1 059 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Parní hrnec Gorenje v bílém provedení s LCD displejem, který vás informuje o stavu vody a vodního kamene. V...

 

Čím ještě potěšit svou milou?

V oblasti kuchyňských pomocníků je toho na výběr opravdu mnoho, Zmíníme ještě odšťavňovače, které vykouzlí domácí zdravé džusy jedna báseň. Ty se nejen v období Vánoc hodí jako vitamínové bomby. 

Pokud si myslíte, že by se vaší partnerce hodilo nové nádobí, třeba kvalitní, velká pánev, u nás si také vyberete. Pokud žena ráda peče, máme i mnoho doplňků pro pečení.

Je vaše žena romantická duše? V tom případě popřemýšlejte o nákupu sady na fondue. S ním si uděláte romantický večer jako z pohádky. Takové čokoládové fondue a čerstvé ovoce je kombinace snů. 

  • Tefal ZC 255B38

    Tefal ZC 255B38
    4 499 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Odšťavňovač Tefal s vylepšenou technologií studeného lisování, zpětným chodem pro optimální výsledky a dvěm...

  • Tefal D4214652

    Tefal D4214652
    779 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Keramický hrnec Tefal s průměrem 24 cm, skleněnou poklicí a možností mytí v myčce.

  • ECG MH 158

    ECG MH 158
    1 990 Kč
    více než 5 ks skladem
    u vás doma 22. 3.

    Multifunkční hrnec ECG s vyjímatelnou nádobou o objemu 2,9l. Mimo jiné určen na smažení, fondue, vaření v p...

 

2. Praktické dárky, které zjednoduší život celé rodině

Vybrali jsme pro vás i pár dárků, které ač budou adresované vaší partnerce, budou dárkem pro všechny. Jedná se o základní domácí spotřebiče. Některé možná máte, po jiných tajně touží celá rodina, protože vám chybí nebo ty stávající dosluhují. Hlavní předností vybraných dárků je jejich praktičnost a také to, že sloužit budou dlouhé roky.

Co konkrétně darovat praktické ženě?

Náš první tip je sušička na prádlo. Šetří nejenom místo, ale především čas, protože není potřeba každý kousek prádla věšet na sušák. Ženu tímto darem také téměř zbavíte žehlení, protože většina prádla se po usušení v sušičce žehlit nemusí.

Sušička v mnoha případech nemusí být to pravé. Usnadnit práci se žehlením dokáže i nová žehlička. Tímto dárkem pod stromeček také můžete přinést více pohody do rodiny a volného času, který je tím nejlepším dárkem.

Další spotřebič, který opravdu ušetří spoustu práce, je myčka na nádobí. V dnešní době je skoro hřích myčku na nádobí nevyužívat. Na trhu je spoustu modelů, najdete určitě i tu pravou pro vaši kuchyň.

  • Beko DPY 7405 XHW3

    Beko DPY 7405 XHW3
    12 990 Kč
    Dostupnost na dotaz

    35 hodnocení Sušička Beko s tepelným čerpadlem, displejem, dětským zámkem a automatickou ochranou proti zmačkání. Energe...

  • Braun TS 775 TP

    Braun TS 775 TP
    1 613 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Napařovací žehlička Braun se safírovou žehlicí plochou, AntiDrip systémem, samočištěním a odvápňováním.

    • anti-drip systém
  • Beko DFN 26220 W + 10 let záruka na motor

    Beko DFN 26220 W + 10 let záruka na motor
    8 990 Kč
    Dostupnost na dotaz

    13 hodnocení Myčka nádobí Beko s tichým invertorovým motorem, automatickým programem mytí a ochranou proti přetečení Aqu...

    • 10 let záruka na motor

 

V případě, kdy máte ženu nejen praktickou, ale i kreativní, radost jí uděláte šicím strojem. S ním se bude moci realizovat a tvořit krásné věci. Nemyslete si, že šití je staromódní. Poslední dobou se dostává opět na výsluní, o čemž svědčí mnoho kurzů, kde se zájemci mohou naučit i úplné základy.

Další dárek, který bychom doporučili pro praktickou ženu, je robotický vysavač. Je to takový ten placatý, malý, kulatý vysavač, který vysává úplně sám. Pokud vaše partnerka nesnáší vysávání, tímto dárkem jí ohromíte.

Čistou domácnost pomůže udržovat také parní čistič, což je mnohem hygieničtější varianta mopu na podlahu. Vysoké teploty zahubí všechny bakterie a jeho ovládání je snadné. Existují i menší parní čističe, které se dají využít třeba k mytí oken, koupelen, kuchyní a dalších povrchů. Darováním parního čističe se stane pro vaši partnerku i velký úklid chvilkovou záležitostí.

  • Sencor SVC 8YL-EUE2

    Sencor SVC 8YL-EUE2
    1 999 Kč
    Dostupnost na dotaz

    6 hodnocení Sáčkový vysavač Sencor s výkonem 700 wattů a 7stupňovým systémem filtrace vhodným pro alergiky.

    • hepa filtrace
  • Singer START 1306

    Singer START 1306
    3 357 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Šicí stroj Singer s jednoduchým výběrem základních i dekorativních stehů. Snadné navlékání, zpětný chod a v...

  • ECG PM 3151

    ECG PM 3151
    1 069 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Parní čistič na podlahy ECG se skládacím držadlem, výkonem 40 gramů za minutu a otočnou hlavou.

 

3. Každá žena si zaslouží rozmazlovat

Spousta žen dnes nemá moc času na to, aby se o sebe mohly starat, zkrášlovat se a relaxovat. Dopřejte své partnerce, aby se cítila krásná a zvedlo se jí sebevědomí. K tomu může pomoci třeba nový účes. Poukaz ke kadeřnici by mohl dopadnout fiaskem, zato přístroj pro úpravu vlasů by mohl být to pravé. Nemáte ponětí, co se k čemu používá? Nevadí, poradíme vám.

Fén může vypadat trochu jako vrtačka, jeho funkcí je ale vysušení vlasů. Mít by ho proto měla každá žena, ať už má vlasy krátké nebo dlouhé, rovné nebo vlnité. 

Další věc pro péči o vlasy je žehlička. Funguje na podobném principu jako ta klasická. V tom to případě jde však o narovnání vlasů. Ideální dárek pro ženy s vlnitými nebo kudrnatými vlasy, od kterých neustále slýcháte, že by chtěli mít vlasy krásně rovné. 

Širší pole působnosti pak nabízejí kulmy a stylery. S jejich pomocí žena dokáže vytvořit desítky účesů, jestli ráda zkouší nové věci, s tímto dárkem si vyhraje. A pokud doma máte i malou princeznu, tento dárek si od maminky jistě bude půjčovat.

  • Rowenta CV5062F0

    Rowenta CV5062F0
    699 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Fén na vlasy Rowenta v černo/stříbrném provedení s příkonem 2,3 kW. 2 nastavení rychlosti a 3 teplot, stude...

  • KB-TECH iStraightener TA-1088 white

    KB-TECH iStraightener TA-1088 white
    343 Kč
    Dostupnost na dotaz

    12 hodnocení Žehlička na vlasy KB-Tech s LED ukazatelem a keramickými žehlícími deskami.

  • BaByliss MS21E

    BaByliss MS21E
    829 Kč
    Dostupnost na dotaz

    1 hodnocení Multi-styler BaByliss v červeno-stříbrném provedení se 7 nástavci. Teplota 170 °C, saténový povrch a jednod...

 

Pokud chcete ženě dopřát péči i v jiných oblastech, než jsou vlasy, zalíbit se vám mohou třeba masážní přístroje. Nabízíme dva druhy, ten první je masážní přístroj na nohy, který může suplovat návštěvu lázní. Druhý typ je určen pro masáž obličeje a s grácií nahradí masáž od kosmetičky. 

Pro osobní péči se používají také holicí strojky. Ty použije vaše žena k dokonale hladké kůži. Vybrat může buď strojek určený k holení nebo k epilaci. Jestli nevíte, který by se partnerce nejvíce hodil, nenápadně se jí zeptejte.

Poslední dárek spadající do oblasti osobní péče je elektrický kartáček na zuby. Tímto dárkem rozhodně nic nezkazíte, čistit zuby si musí každý a elektrickým kartáčkem to jde skoro samo.

  • BaByliss 8438E

    BaByliss 8438E
    2 190 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Kosmetické zrcátko BaByliss v chromovém provedení o průměru 20,5 cm s osvětlením krku a obličeje. Otočný rá...

  • JATA LD85B

    JATA LD85B
    419 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Přístroj na odstranění ztvrdlé kůže Jata s 2 brusnými hlavami a bateriovým napájením.

  • Oral-B Pro 400 Orange

    Oral-B Pro 400 Orange
    1 199 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Zubní kartáček Oral-B s funkcí 3D pohybu, časovačem a nabíjecím stojánkem.

 

4. Dárky pro moderní ženu, co jde s dobou

Máte ženu nadšenou do moderních technologií, která potřebuje být neustále v obraze a ve spojení se světem? Takovou nejvíce potěšíte novým chytrým telefonem nebo tabletem. Obojí je skvělé ke správě e-mailů, procházení sociálních sítí a čtení zpráv na internetových portálech. Pokud vaše partnerka patří spíše ke staré škole, nebo smartphone i tablet už má, potěšit by jí mohla elektronická čtečka knih. 

  • Sencor Element P503 LTE

    Sencor Element P503 LTE
    2 501 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Smartphone Sencor s displejem o uhlopříčce 5 palců, Dual SIM, interní pamětí 8 GB a operačním systémem Andr...

  • Noontec POWA 10400 Power bank

    Noontec POWA 10400 Power bank
    799 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Power banka Noontec s kapacitou 10 400 mAh, ochranou proti přebíjení a integrovanými LED diodami pro indika...

  • Sencor SDF 732 B

    Sencor SDF 732 B
    871 Kč
    Dostupnost na dotaz

    1 hodnocení Digitální fotorámeček Sencor se 7palcovým displejem, čtečkou karet a LED podsvícením.

 

V případě, že vaše milá ráda zaznamenává momenty ze života, zážitky z cest nebo to, jak rostou vaše děti, správný dárek bude digitální fotoaparát či digitální kamera. Obojí skvěle zachytí vaše vzpomínky na ty nejradostnější chvíle života a vy si je budete moci znovu a znovu oživovat. Přidat můžete i externí hard-disk, na které si své vzpomínky můžete ukládat a tak je zálohovat. Zálohování by se nemělo podceňovat, není nic horšího, než o fotky a videa přijít.

  • GoPro HERO3+ Silver

    GoPro HERO3+ Silver
    8 266 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Outdoorová kamera GoPro s Full HD rozlišením, vestavěnou WiFi a vodotěsným obalem.

  • Lamax ACTION X7

    Lamax ACTION X7
    1 799 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Akční kamera LAMAX se záznamem ve Full HD rozlišení, LCD displejem o úhlopříčce 1,5 palce, českým menu a bo...

  • Sencor SDF 732 W

    Sencor SDF 732 W
    871 Kč
    Dostupnost na dotaz

    1 hodnocení Digitální fotorámeček Sencor o úhlopříčce 17,8 centimetrů s LED podsvícením, čtečkou karet, USB slotem a me...

 

Katka Vodová

Autorka: Katka Vodová
katka@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Jsem zatím stále školou povinná, do Magazínu tak přispívám pouze ve svém volném čase. Zjistila jsem, že spoustě lidí dělá problémy výběr elektro spotřebičů, snažím se proto pro ně psát přehledné rádce, kteří výběr usnadní. Občas také přidám článek s tipy do domácnosti.

Kategorie článku