Spořílek.cz v rámci poskytování služeb využívá cookies. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích.

461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00

Banner

Ochrana osobních údajů

Naše společnost a náš tým si velice váží Vaší důvěry a Vaše údaje chráníme před zneužitím.

  1. Shromažďování a využití osobních údajů
  2. Zabezpečení osobních údajů
  3. Odkazy na externí stránky
  4. Odvolání zpracování osobních údajů

1. Shromažďování a využití osobních údajů

Vámi poskytnutá data shromažďujeme pouze pro vyřízení Vaší objednávky a pro zkvalitnění našich služeb. Taxativní výčet shromažďovaných údajů naleznete v bodě 9. 2. obchodních podmínek.

Společnost ELVO Hlinsko, s.r.o, se sídlem Komenského 408, 539 01 Hlinsko, je registrována u UOOU pod registračním číslem 00038287

S Vašemi údaji nakládáme v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., zákon o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s našimi obchodními podmínkami.

Údaje nikomu dalšímu neposkytujeme. Výjimku tvoří pouze externí dopravci, kterým informace předáváme v minimální míře za účelem doručení Vaší zásilky (adresa a telefonní kontakt).

Osobní údaje jsou zpracovávány na dobu neurčitou. Vy, jakožto kupující, máte právo na písemné odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů. Údaje můžete měnit a kontrolovat ve vaše uživatelském účtu nebo email na obchod@sporilek.cz

2. Zabezpečení osobních údajů

Uchováváme a chráníme data před neoprávněnými zásahy, zneužitím či zveřejněním.

Vaše údaje jsou v bezpečí na počítačových serverech v kontrolovaném a chráněném prostředí, zajištěné nejmodernějším hardwarem a softwarovými systémy na ochranu dat.

3. Odkazy na externí stránky

Stránky www.sporilek.cz mohou v zájmu návštěvníků obsahovat i řadu odkazů na jiné servery s užitečnými informacemi. Zásady ochrany soukromých údajů popsané zde však na jiných serverech nemusí platit. Máte-li zájem o informace o jejich způsobu sběru a distribuce údajů, kontaktujte přímo provozovatele konkrétních stránek. Osobně určitelné informace shromažďované na stránkách www.sporilek.cz nejsou externím serverům předávány, není-li Vám v okamžiku, kdy tyto informace poskytujete, sděleno jinak (v případě nákupu zboží na splátky, kdy jsou údaje poskytnuty úvěrové společnosti).

www.sporilek.cz společnosti ELVO Hlinsko, s.r.o, se sídlem Komenského 408, 539 01 Hlinsko, si vyhrazuje právo toto Prohlášení o ochraně osobních dat v případě potřeby aktualizovat či měnit. Jakékoli změny budou neprodleně oznámeny na této stránce.