Spořílek.cz v rámci poskytování služeb využívá cookies. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích.

461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00

Bf 2017 odpocet


Zvu vás na návštěvu do mé kuchyně

17. 4. 2016 Kristýna Kopecká

Jak sestavit novou kuchyniRáda bych vám ukázala trochu z toho, jak bydlím. Konkrétně jsem nafotila a natočila kuchyň, kterou mám vybavenou vestavnými spotřebiči. Přijde mi elegantní, když spotřebiče do kuchyně hezky zapadnou a celý styl je pak jednotný.

Přečíst článek

Vyzbrojte se božími dresingy. Grilovačky se blíží!

4. 4. 2016 Kristýna Kopecká

Dresingy na grilováníNemůžete se už dočkat, až zase vytáhnete gril, pozvete všechny kamarády a rodinu a uděláte si parádní jídlo? Nejste v tom sami, mám to úplně stejně. Abych si zkrátila čekání, testovala jsem různé recepty na dresingy a o ty nej se s vámi teď podělím.

Přečíst článek

Co nachystat koledníkům? Upečte velikonoční makronky

17. 3. 2016 Kristýna Kopecká

Recept na makronkyVelikonoce pomalu klepou na dveře a to znamená jediné - je potřeba nachystat nadílku. Pokud rádi koledníky odměňujete kromě vajíček také sladkým, upečte velikonoční makronky. Neznám nikoho, kdo jim odolá a jejich příprava není tak těžká, jak se říká.

Přečíst článek

Česká legenda Remoska: historie, použití i recepty

5. 2. 2016 Katka Vodová

Máte rádi osvědčené produktu s dlouhou tradicí, navíc vyráběné u nás v Čechách? Pokud ano, Remoska se vám bude líbit. Je to ryze česká multifunkční mísa, která zaujme svou historií, jednoduchostí použití a hlavně výbornou chutí připravených pokrmů.

Přečíst článek
Zobrazit všechny články z této kategorie