461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

KENWOOD BM 350

645 W, objedmové kapacity 500g, 750 g a 1 000g, 14 programů, rychlopečení "Rapid bake" a bezlepkový program, program pro vaření marmelády, funkce udržování teploty 1 hodinu, předprogramování až 12 hodin, barva leštěná nerezová ocel

Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s podobnými parametry, které máme skladem a můžeme je dodat do 48 hodin: Zobrazit podobné výrobky

KENWOOD BM 350

Hodnocení 5 z 5 hvězdiček

Zákazník 10. 8. 2012 Ověřený nákup

Doporučuji, ale recepty si nalézt osvědčené na netu, ne z přiložené brožury...

Funkce a výbava
Maximální hmotnost chleba 1 kg
Počet pečících nádob 1
Počet hnětacích háků 1
Udržování teploty ano
Displej ano
Odložený start ano
Barva nerez
Příkon 645 W
Programy
Počet programů 14
Rozměry a hmotnost
Výška 31,5 cm
Šířka 39 cm
Hloubka 28 cm
Hmotnost 7,8 kg
Obecné informace
Značka KENWOOD
Kenwood 200x200 AUTORIZOVANÝ PRODEJCE
  • • Výhradně český dovoz
  • • Jistota reklamace a servisu
  • Návod v českém jazyce

Vlastnosti

  • Konvekční rychlopečení „Rapid bake“
  • pečící automat na cirkulující vzduch obstarává daleko křupavější výsledky
  • objemové kapacity 500 g, 750 g a 1.000 g
  • 14 programů pro různé druhy chleba a těsta, včetně 58-minutového programu rychlopečení „Rapid bake“a bezlepkového programu
  • 58-minutový program rychlopečení „Rapid bake“ lze pohodlně nastartovat stiskem knoflíku
  • program pro vaření marmelády
  • 3 stupně opékání do hněda: lehké, střední a tmavé funkce udržování teploty 1 hodinu
  • předprogramování až na 12 hodin
  • ochrana proti přerušení elektrického proudu
  • LCD-displej s ukazatelem stavu programu
  • průhledové okénko
  • vnitřní nádoba s protipřilnavou úpravou
  • odměřovací pohárek
  • odměřovací lžíce
  • vnitřní a vnější kovový kryt pro optimální využití pečícího tepla
  • kovový kryt z leštěného nerezu
  • příkon 645 W
  • barva: leštěná nerezová ocel
  • vítěz testu domácích pekáren v pořadu Černé ovce (vysíláno 19.1.2009)

Programy

  • 1. základní – světlý nebo tmavý chléb
  • 2. rychlý bílý – přibližně o 30 minut kratší program pro bílý chléb
  • 3. celozrnný – recepty na celozrnný chléb nebo chléb z celozrnné mouky
  • 4. rychlý celozrnný – program vhodný k pečení z mouky Granary a k rychlejší přípravě chleba. Není vhodný k přípravě 100% celozrnného chleba
  • 5. francouzský – křupavější kůrka a program upravený pro nižší obsah tuku a cukru
  • 6. sladký – recepty na chleba s vysokým obsahem cukru
  • 7. rychlý chléb – chléb bez kvasnic – směs 1 kg
  • 8. koláč – chleby a koláče z nekynutého těsta
  • 9. bezlepkkový – příprava pečiva z bezlepkové mouky a bezlepkových směsí. Max. 500 g mouky
  • 10. těsto – příprava těsta k ručnímu dokončení a pečení v klasické troubě
  • 11. jemné kynuté těsto – dlouhý program pro přípravu jemného kynutého těsta
  • 12. marmeláda – výroba marmelád

Hodnocení KENWOOD BM 350

Hodnocení 5 z 5 hvězdiček. Hodnotilo 1 zákazníků.
Hodnocení sbíráme od našich zákazníků, které pár týdnů, a znovu po půl roce, od nákupu žádáme o hodnocení.
Pokud u nás nakoupíte i vy, budete moci tento produkt také ohodnotit a sdělit tak svou zkušenost ostatním.
  • 10. 8. 2012 Ověřený nákup

    Doporučuji, ale recepty si nalézt osvědčené na netu, ne z přiložené brožury...

    • krásně peče, lehká údržba, moderní design, dostatek programů
    • zatím nic

Diskuse k výrobku KENWOOD BM 350

Zeptejte se našeho odborníka (KENWOOD BM 350)

Obrázek slouží jako ochrana proti hromadnému rozesílání emailů.

Možná se už někdo ptal

Některé dotazy našich zákazníků se neustále opakují, proto jsme sepsali ty nejčastější.

Podívejte se, možná tam bude právě ten váš. Pokud ne, neváhejte vyplnit formulář vlevo.
Co nejdříve se vám ozveme.

Zobrazit časté dotazy
  • Poulíčková Vendula
    14. 12. 2014 21:24

    Dobrý večer, chtěla by jsem se zeptat, jestli se hnětací hák po hnětení zaklapne? nebo jestli se zapéká do chleba? A z jakého materiálu je vnitřní nádoba pro pečení? děkuji za odpověď

    • Jiří Hrachovina
      15. 12. 2014 10:28

      Pěkný den. Hnětací hák sed musí z hotového chleba vyjmout, tedy se zapéká. Nádoba na pečení je plastová.