461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Sencor roboty PAUL

Jak vybrat vánoční dárek pro dceru nebo vnučku?

aktualizováno: 5. 3. 2024 Katka Vodová

Výběr dárku pro dceru nebo vnučku nemusí být nadlidský úkol a noční můra. Náš vánoční rádce vás provede 4 různými oblastmi tipů na vánoční dárky. Udělat dárkem opravdu radost a vybrat to pravé nikdy nebylo snazší. Ulehčete si práci a užijte si pohodovou atmosféru Vánoc.

 

 

1. Dárky pro hraní i prožívání dobrodružství

Baví vaši holčičku i jiné věci než jen panenky a kočárky? Pokud si hraje, spíše než na princeznu, na dobyvatelku nebo akční hrdinku, věnujte jí vysílačky. S nimi bude moci domlouvat strategie s dalšími účastníky mise. Navíc se taková vysílačka může hodit i na povídání s kamarádkou, která bydlí ve vedlejším domě. 

Pro venkovní hraní máme kromě vysílaček další krásné dárky. Třeba dětské domky, kuchyňku, dílnu a set na písek. Nechybí ani skákací hrad a výbava pro vodní radovánky. Prostě vše možné, co si srdce malé osoby může přát. 

 

2. Dárky, díky kterým bude dcera krásná jako maminka

U žádné bytosti něžnějšího pohlaví, ať už mladší nebo starší, nešlápnete vedle dárkem z oblasti osobní péče. Ať už se jedná o elektrický zubní kartáček, který máme jak v dětském, tak klasickém designu. Krásné zuby totiž chtějí mít všechny dívky, ať už malé nebo velké.

Říká se, že vlasy jsou korunou krásy. A aby koruna vaší dcery byla co nejkrásnější, je potřeba mít dobré pomocníky, které jsou ideálním vánočním dárkem. Vsadit můžete na kvalitní fén, který vlasy během sušení neničí a nepřepaluje, ale opravdu pouze zbavuje vlhkosti. Je dobré, když fén má ionizátor, protože zlepšuje vzhled a kvalitu vlasů.

Spousta dívek chce mít rovné a lesklé vlasy. Toho lze docílit poměrně jednoduše, a to žehličkou na vlasy. S ní bude vytvoření hladkého účesu otázkou pár minut a dcera bude moci být konečně spokojená. Mnohem více možností nabízejí kulmy a stylery. S nimi jdou vytvořit lokny, copánky i velké měkké vlny. Jejich vlastnosti z nich dělají senzační dárek, který vaší dceři či vnučce také rozhodně udělá radost. 

 

3. I holky chtějí nové technologie

Mysleli jste si, že elektronika je jen pro kluky? Tak to rozhodně ne. Po novém chytrém telefonu touží slečny stejně jako chlapci. Máme chytré telefony různých barev, značek i cenových kategorií. Vybrat ten pravý, který pod stromeček udělá radost, tak nebude vůbec složité. Hodit se může i příslušenství ke smartphonu. Nabízíme třeba powerbanky nebo reproduktory. Dárkem, kterým svou dceru ohromíte, jsou také chytré hodinky, takzvané Smartwatch

Velmi oblíbený dárek je tablet. Na něm jdou hrát hry, prohlížet si internet a chatovat s kamarádkami. Váží opravdu málo a vejde se i do kabelky nebo batohu. Díky desítkám, možná stovkám aplikací, jde tablet použít na spoustu věcí. Čtečky elektronických knih jsou určené primárně na čtení, a to i textových dokumentů, takže se na nich dcera bude moci připravovat na testy. 

Pokud vaše dcera miluje fotografování, a fotoaparát, který je u telefonu jí nestačí, popřemýšlejte o darování kvalitnějšího přístroje. Třeba digitálního kompaktu, který se prodává v různých velikostech. Pokud by to dcera s fotografováním myslela vážně a opravdu jí bavilo, zvolte digitální zrcadlovku. Možnosti focení i výsledky jsou nepřekonatelné.

  • Noontec POWA 10400 Power bank

    Noontec POWA 10400 Power bank
    799 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Power banka Noontec s kapacitou 10 400 mAh, ochranou proti přebíjení a integrovanými LED diodami pro indika...

  • Sencor Element P503 LTE

    Sencor Element P503 LTE
    2 501 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Smartphone Sencor s displejem o uhlopříčce 5 palců, Dual SIM, interní pamětí 8 GB a operačním systémem Andr...

  • Lamax ACTION X7

    Lamax ACTION X7
    1 799 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Akční kamera LAMAX se záznamem ve Full HD rozlišení, LCD displejem o úhlopříčce 1,5 palce, českým menu a bo...

 

Pokud se dcera ráda dívá na televizi, a mezi její oblíbené činnosti patří sledování filmů a seriálů, potěší jí určitě vlastní televize. Nebude se muset hádat se zbytkem rodiny, na co kdo bude dívat a pro sledování bude moci využít klidu svého pokoje.

Televize jde kromě sledování filmů použít i pro hraní. Stačí přidat herní konzoly, a je o zábavu postaráno. Pokud jste si mysleli, že hraní her je pouze pro kluky, jste na omylu. Existují desítky her, které baví i holky, třeba ty, při kterých se tancuje nebo sportuje.

Jako dárek může posloužit i přenosný přehrávač, který funguje i bez zdroje elektrické energie. Toho lze využít u mladších holčiček, třeba pro sledování pohádek v autě. 

  • Samsung UE48J6302

    Samsung UE48J6302
    17 285 Kč
    Dostupnost na dotaz

    LED Smart televize Samsung s úhlopříčkou 121 cm, Full HD rozlišením, zakřivením obrazovky, vysokou kvalitou...

  • Sencor SDF 732 B

    Sencor SDF 732 B
    871 Kč
    Dostupnost na dotaz

    1 hodnocení Digitální fotorámeček Sencor se 7palcovým displejem, čtečkou karet a LED podsvícením.

  • LG 43UH6107

    LG 43UH6107
    11 515 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Smart LED televize LG o uhlopříčce 108 centimetrů s Ultra HD rozlišením, operačním systémem, integrovanou W...

    • ultra HD rozlišení

 

Většina mladých, bez ohledu na pohlaví, nonstop poslouchá muziku. Takovou milovnici hudby určitě potěšíte MP3 nebo MP4 přehrávačem. Ten MP4 má dokonce i displej, na kterém jdou sledovat i hudební klipy.

Přidejte i stylová sluchátka, a budete mít krásný dárkový balíček. Nabízíme sluchátka v mnoha barvách a provedeních. Pro sportovkyně máme i speciální sportovní sluchátka, které drží na místě jak přibitá. 

Občas poslech hudby přes sluchátka není to pravé. Třeba pokud přijdou na návštěvu kamarádky, nebo když si chcete na milovanou píseň zatančit. Pro takové případy se hodí přehrávač. Máme stylové kousky v mnoha barvách. Vyberte tu, kterou bude ladit do dcery pokojíčku a úspěch je zaručen. 

 

4. Výbava do školy i na výlety

V zimním období se hodí mít kvalitní termosku, která dobře těsní a udrží nápoj dlouho horký. Přesně takové nabízíme a rozhodně je doporučujeme jako vánoční dárek pro dceru. V ní si bude moci brát svůj oblíbený čaj do školy a na cesty. Takový horký černý čaj s medem a citronem je nejlepší zdroj tekutin během zimní lyžovačky nebo koulovačky.

Na další nápoje jsou ideální sportovní lahve. Mají velký objem, takže se do nich vejde pití na celé dopoledne do školy a jsou vyrobené z kvalitního materiálu. Zmínil bych hlavně lahev žluté barvy, která je jednoduše nepřehlédnutelná.

Kromě pití je potřeba myslet i na svačinky. Na ně jsou ideální uzavíratelné boxy, ve kterých se svačina dobře přenáší. Pokud dcera jezdí často na celý den pryč, třeba kvůli sportu, doporučila bych boxy i s cestovní taškou, kam jde všechno krásně uložit.

 

Katka Vodová

Autorka: Katka Vodová
katka@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Jsem zatím stále školou povinná, do Magazínu tak přispívám pouze ve svém volném čase. Zjistila jsem, že spoustě lidí dělá problémy výběr elektro spotřebičů, snažím se proto pro ně psát přehledné rádce, kteří výběr usnadní. Občas také přidám článek s tipy do domácnosti.

Kategorie článku