DeLonghi EC 7
parní kávovar, vario systém na nastavení aroma kávy, tryska na cappuccino, bezpečnostní uzávěr, speciální Cappuccino system, kapacita 4 šálky, exkluzivní bezpečnostní uzávěr, tepluvzdorná skleněná konvička, příkon 800W, barva černá
Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s podobnými parametry, které máme skladem a můžeme je dodat do 48 hodin: Zobrazit podobné výrobky
Toužíte pouze po tomto výrobku? Napište nám. Zjistíme, zdali ho pro vás dokážeme obstarat a e-mailem vám odpovíme. Zeptat se na dostupnost
Doporučujeme dokoupit
Značka | DeLonghi |
---|
Vlastnosti
- „Vario System” pro výběr silnější či slabší kávy
- Speciální „Cappuccino System” – směšuje páru, vzduch a mléko a
- vytváří tak hustou krémovou pěnu
- Kapacity: až 4 šálky kávy
- Exkluzívní bezpečnostní uzávěr zabraňující náhodnému otevření
- Tepluvzdorná skleněná konvice
- Vypínač se světelnou signalizací
- Odnímatelný tácek pro snadné čištění
- Příkon 800 W
- Jmenovité napětí/kmitočet V~Hz 220/240~50/60
- Rozměry (šxhxv) 30,5×25,5×30 cm
- Hmotnost 1,6 kg
Diskuse k výrobku DeLonghi EC 7
-
14. 2. 2012 13:35Dobrý den,chci se zeptat na výrobek DeLonghi EC7. Jsou 3 bary opravdu málo na pěnu? Uvádí se bohatá pěna. Dále se chci zeptat jaké kapučíno se do něj kupuje.Zda-li může být obyčejné,nebo nějáké speciální,zrovna tak s kávou. Záleží na našem výběru,nebo je doporučená značka? Vážně uvažuji o koupi. Děkuji s pozdravem Petra
-
14. 2. 2012 14:39
Dobrý den, kvalitní kávovar na espresso by měl být vybaven čerpadlem o výkonu alespoň 15 barů. Páková espressa s tlakem 3,5 barů nezaručují bohatou pěnu. Záleží na kvalitě použité kávy a hrubosti namletí. Tento přístroj má parní trysku, díky které můžete napěnit mléko a při dodržení správného postupu dle návodu si vyrobit vlastní domácí cappuccino. Díky speciálnímu Cappuccino systému se smísí pára, vzduch a mléko, díky čemuž docílíte hustou krémovou pěnu cappuccina. Takže nikoliv „kupovaná“ cappuccina.
-
-
28. 11. 2011 17:15Dobrý den, omlouvám se, že obtěžuji, ale jsem úplný laik a tak se na vás obracím s prosbou o vysvětlení: v čem spočívá u kávovaru rozdíl mezi tlakem 3,5 nebo 15 barů, jaký to má vliv na kávu a proč mezi 3,5 a 15 není žádná jiná hodnota ? Uvažuji totiž předběžně o koupi kávovaru DeLonghi EC7. Mnohokrát děkuji za odpověď. S pozdravem Malík.
-
28. 11. 2011 18:41
Dobrý den, kvalitní kávovar na espresso by měl být vybaven čerpadlem o výkonu min. 15 barů. U kávovarů využívající parní systém vlivem nízkého tlaku (3,5 bar) nedojde ke správné extrakci všech důležitých látek a zpravidla se v šálku nevytvoří pěna.
-