461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Ariston Aqualtis – Vítejte u praček budoucnosti

aktualizováno: 16. 7. 2024

Za naprosto nezaměnitelný lze bez nadsázky považovat styl nové řady praček s názvem Hotpoint Ariston Aqualtis.

Tento článek je již staršího data. Doporučujeme podívat se na nový článek "Jak vybrat pračku", kde naleznete nejaktuálnější informace. Pokračujte zde →

Co v článku najdete?

1. Komfort a flexibilita?

2. Bezpečnější zásobník

3. Intuitivnější programování

4. Maximální péče o vaše prádlo

5. Nejoblíbenější pračky Aqualtis

Dvířka otvírající se jako kniha s lahodně zaoblenými liniemi, které napomáhají snadné a komfortní obsluze. Nelze opomenout ani použití vysoce kvalitních a odolných materiálů, připravených na každodenní „práci“.

Pračky Aqualtis nevynikají pouze navenek. Za funkcionalisticky pojatými tvary se skrývá poslední HiEnd prací technologie.

Mezi top vychytávky patří:

  • Velký objem pracího bubnu zajišťující vynikající výsledek praní
  • Energetická třída A+ s velmi úsporným provozem
  • Komfortní vkládání a vyjímání prádla
  • Velmi tichý provoz Super Silent – možnost praní v noci za levnější elektrickou energii (Odložený start)
  • Funkce snadného žehlení – minimálně pomačkané prádlo – značná úspora času při žehlení
  • Woolmark Platinum Care – Speciálně vyvinutý program pro praní vlny
  • Duvest – Program pro praní peřin

 

 

Komfort a flexibilita

Maximální ergonomie: extra velký otvor pro vkládání prádla a nakloněný buben

Ikona maximální ergonomie

Vkládání a vyjímání prádla nebylo nikdy tak snadné. Aqualtis vám umožňuje zaujmout při vkládání a vyjímání prádla přirozeně pohodlný postoj, a to díky dvířkám, které se kompletně otevřou, a speciálně konstruovanému pracímu bubnu. Ten má přístupový otvor o průměru 35 cm a je nakloněn o 8 stupňů, což navíc umožňuje i lepší viditelnost prádla.

Velké nároky = velká řešení

Ikona 7,5 kg

Aqualtis překonává všechna očekávání. I když má model na 7,5 kg standardní rozměry, jeho kapacita je o 50 % větší, než kapacita ostatních praček stejných velikostí. Pračky Aqualtis tak splňují nejen ty nejvyšší nároky na každodenní praní, ale také na větší kapacitu náplně.

Super Wash

Ikona Super wash

Tvrzení, že s novou pračkou Ariston bude vaše prádlo skutečně super vyprané, nepředstavuje jen pouhý slib. Nová pračka Ariston je vybavena funkcí elektronické kontroly, což znamená, že je schopna zpracovat údaje o množství a typu prádla a rozhodnout se pro správnou kombinaci vody, teploty a rychlosti odstřeďování, to vše s vysokou přesností. Nabízí vám tak lepší výkon, než kdykoliv předtím a vynikající výsledky – ještě bělejší prádlo beze skvrn. A její dynamický systém praní zahrnuje i speciální pohyb kalibrovaného pracího bubnu, což ještě více zvyšuje účinnost pracího prášku a pomáhá odstranit veškeré stopy po zašpinění.
 

 
 
 

Bezpečnější zásobník

Zásobník je umístěn až pod dvířky pračky, tím je zajištěna vyšší bezpečnost. Zvláště pro malé děti, co rádi zkoumají svět kolem sebe.
 

Intuitivnější programování

Displej a ovládací panel, které jsou integrovány ve dvířkách, mají novou a snadnější interaktivní logiku. Pracují zleva doprava pro systematičtější proces volby funkcí.

Hloubková studie, která zahrnovala 1 milion lidí v celé Evropě, nám umožnila definovat typy rozhraní pro ovládání, které by lépe odpovídaly nárokům všech skupin našich zákazníků.

Digitální displej zajišťuje plnou funkčnost vysoké technologie, ale se snadným ovládáním LED displej představuje styl tradičního ovládacího rozhraní, s funkčností dané vyšším modelům.

Super Silent

Ikona super silent

Nová funkce Super Silent vám umožní trávit čas se svými blízkými, zatímco pračka pere, aniž by vás obtěžoval její nepříjemný hluk. Pračku tak můžete zapnout, i když jdete spát. Můžete se tak neustále těšit z maximální svobody. Toto je možné díky speciálním materiálům absorbujícím zvuk a novému třífázovému motoru, který dosud nebyl v pračkách použit. Díky jeho vlastnostem tak pračky Ariston dosahují vynikajícího výkonu a úroveň jejich hlučnosti lze přirovnat k šepotu či tiché ukolébavce.

Přírodní nebo syntetické

Ikona přírodní nebo syntetické

Novou maxi pračku Ariston žádná práce nezaskočí. Za hodinu vypere vlněné nebo syntetické deky, polštáře nebo klidně i péřové bundy. Díky tomuto programu nemusíte chodit do prádelny a ušetříte tak svůj čas a peníze.

Mini-náplň

Ikona mini náplň

Aqualtis se díky své extrémní flexibilitě přizpůsobí všem vašim potřebám: s funkcí mini-náplně pro každodenní přepírání je možné dosáhnout velkých výsledků i při malé náplni, přičemž ušetříte až 25% vody a 40% elektrické energie

Vyberete si, kdy zahájit praní

Ikona odložený start

Časovač odloženého startu vám umožňuje naprogramovat zahájení praní na kteroukoli denní dobu, i když např. nebudete doma, a to až 24 hodin předem. Díky systému Super Silent (pouze 49 dB) můžete prát s naprostou tichostí také v noci, kdy je elektrická energie levnější.

Prací prášek dokonale odstraněn

Ikona dokonale odstranění prášku

Již nenajdete žádné stopy po pracím prášku, které by mohly poškozovat oblečení nebo dráždit citlivou pokožku. Speciální funkce Extra Rinse (Extra máchání) vám umožňuje ke zvolenému programu přidat další máchání, aby se odstranily všechny stopy po pracím prostředku.

A+

Ikona A+

Nejvyšší účinnost A+ jasně zastiňuje třídu účinnosti A. Je přívětivější k životnímu prostředí a také k vaší peněžence. Všechny produkty označené A+ využívají méně elektrické energie, navíc však nabízejí tu nejvyšší prací účinnost.

 

 
 
 

Maximální péče o vaše prádlo

Program Bed & Bath

Ikona bed a bath

Stačí jediná várka a vyperete povlečení i ručníky pro celou rodinu, takže ušetříte čas i elektrickou energii. Chcete-li například vyprat v pračce Aqualtis 1 ložní povlečení na dvojlůžko, 2 povlečení na jednolůžka a 4 ručníky, potřebujete pouze jediný 1h 55' prací program; u tradičních praček na 5 kg prádla byste místo toho potřebovali 2 prací cykly, s celkovou délkou 3h 30'.

Program pro peřiny

Ikona program pro peřiny

Víckrát už nemusíte dávat své prachové prošívané pokrývky, péřové přikrývky nebo prošívané bundy do chemické čistírny: Aqualtis má specifický program pro peřiny. Díky tomuto pracímu programu je toto prádlo ošetřeno s nezbytnou péčí a se správným množství vody, takže důkladné vyprání pokrývek i textilií je zaručeno.

Program pro košile

Ikona program pro košile

Tento program, vytvořený speciálně na praní košil, vám umožňuje vyprat košile s maximální péčí a se zárukou snadného žehlení. Díky specifickým otáčkám bubnu a správnému množství vody se eliminuje nebezpečí pomačkání, a to s ohledem na barvy i tkaninu.

Každodenní přepírání

Ikona každodenní praní

Chcete-li čerstvě vyprané, čisté prádlo každý den, použijte program Daily Wash (Denní praní), který rychle přepere až 3 kg prádla z různých materiálů za pouhých 30 minut, při teplotě 30°.

Snadné žehlení

Ikona snadné žehleni

Se speciální funkcí Snadné žehlení je Aqualtis schopen vybrat nejlepší podmínky pro praní a odstřeďování podle specifické tkaniny. Pokud není prádlo ihned vyjmuto, buben se pomalu a v pravidelných intervalech otáčí, dokud není vypnut.

Jemný jako hedvábí

Ikona program silk hedvábí

Díky programu Silk (Hedvábí) můžete hedvábné prádlo prát úplně běžně, podobně jako třeba bavlněné.

Woolmark Platinum Care

Ikona woolmark platinum care

Ariston předčil sám sebe! Je jedinou značkou na světě, která poté, co dříve obdržela Cachemire Gold, se nyní může pyšnit osvědčením Woolmark Platinum Care. Je to nejvyšší certifikát udělovaný The Woolmark Company značce s tak vysokým standardem kvality, že můžete v pračce prát i prádlo, které předtím bylo možno prát pouze v ruce.

A tak, pokud se stanete vlastníky nové pračky Ariston Aqualtis, je skutečně příjemné nalézt na visačce oblíbených oděvů pokyn “pouze ruční praní” – i náročné testy prokázaly, že si můžete být jisti, že výsledky budou skutečně vynikající. Od nynějška bude vaše oblíbené vlněné oblečení ještě měkčí, přesně jako byste je prali v ruce.

 
 
 

Nejoblíbenější pračky Aqualtis jste vybrali vy

V nabídce máme hodně praček, ale vy si pokaždé nějaké oblíbíte. 

Stupně vítězů

 

 

Kategorie článku