461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Nejoblíbenější vánoční dárky aneb nechte se inspirovat našimi tipy

aktualizováno: 15. 7. 2024 Katka Vodová

Nejkrásnější svátky v roce už se kvapem blíží. To by nás mělo vyhnat do obchodních center, nebo alespoň donutit otevřít počítač a zaměřit se na e-shopy, jejichž součástí mohou být zajímavé dárky pro naše nejbližší

 

Ovšem jejich výběr je – zvláště schází-li vám potřebná inspirace - takřka nadlidským úkolem.

Z tohoto důvodu jsme pro vás připravili tento článek, jehož součástí jsou tipy na nejoblíbenější vánoční dárky pro muže i ženy, velké i malé – zkrátka všechny, které hodláte během svátků obdarovat.

 

Muži techniku milují

Otázku: „co koupit manželovi či příteli“ řeší každá žena rok co rok. Ponožky? Nebo snad sadu slušivých boxerek? Balíček oblíbené kosmetiky? Dámy, neurazte se, ale co takhle obdarovat svou drahou polovičku pro jednou něčím, co doopravdy ocení? Pánové jsou vesměs „hračičkové“ a ve světě moderních technologií si doslova libují.

Co takhle jim pořídit nějakou Hi-Tech vychytávku, kterou může být například stylový tablet, jež upotřebí nejen v kanceláři, ale také ve svém volném čase? Je nám zcela jasné, že pořízení tohoto dárku nepatří mezi nejlevnější, na druhou stranu však máte jistotu, že takovou volbou určitě nešlápnete vedle.

 

Výběr dárku pro ženy se nevyplatí podceňovat

Stejně jako dámy, i pánové mají při vybírání dárků pro své drahé polovičky značné problémy a mnohdy také omezenou fantazii. Ano, šperkem nikoho neurazí a oblíbeným parfémem také ne.

Co takhle se ale i v tomto případě zaměřit na moderní vychytávky – tentokrát do kuchyně, kterými může být třeba stylový kávovar?

S tímto praktickým pomocníkem si připravíte takovou kávu, jejíž chuť si budete chtít každý den připomínat zas a znova.

 

A co děti? Mají si s čím hrát?

Zřejmě ten nejmenší problém nám dělá výběr dárku pro nejmenší členy rodiny. Dnes již existuje nepřeberné množství edukativních hraček, jež rozvíjí motoriku, ale i další schopnosti dětí různého věku.

Výběr vhodného dárku je pochopitelně nutné přizpůsobit věku dítěte, ale také jeho zájmům nebo očekávání.

Trefou do černého je například stylová autodráha nebo některý z RC modelů, se kterým si pohraje nejen dítko, ale i jeho tatínek. 

 

Nejoblíbenější dárky pro letošní Vánoce

Tyto 3 dárky stojí díky vašemu hodnocení na pomyslném stupni vítězů.

  • Sencor SHB 30WH

    Sencor SHB 30WH
    399 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Tyčový mixér z pastelové edice Sencor. Díky kompaktním rozměrům je nejtenčím mixérem na světe, disponuje ve...

  • BaByliss MS21E

    BaByliss MS21E
    829 Kč
    Dostupnost na dotaz

    1 hodnocení Multi-styler BaByliss v červeno-stříbrném provedení se 7 nástavci. Teplota 170 °C, saténový povrch a jednod...

  • DeLonghi ECZ 351.BG

    DeLonghi ECZ 351.BG
    4 195 Kč
    Dostupnost na dotaz

    2 hodnocení Pákové espresso DeLonghi v béžovém provedení s parní tryskou. Automatické vypnutí, tlačítko Eco, 2 oddělené...

Katka Vodová

Autorka: Katka Vodová
katka@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Jsem zatím stále školou povinná, do Magazínu tak přispívám pouze ve svém volném čase. Zjistila jsem, že spoustě lidí dělá problémy výběr elektro spotřebičů, snažím se proto pro ně psát přehledné rádce, kteří výběr usnadní. Občas také přidám článek s tipy do domácnosti.

Kategorie článku