Spořílek.cz v rámci poskytování služeb využívá cookies. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích. Více informací.

461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00

Ochrana osobních údajů

Naše společnost a náš tým si velice váží vaší důvěry a vaše údaje chráníme před zneužitím.

Vámi poskytnutá data shromažďujeme pouze pro vyřízení vaší objednávky a pro zkvalitnění našich služeb.

Společnost ELVO Hlinsko, s.r.o, se sídlem Komenského 408, 539 01 Hlinsko, je registrována u UOOU pod registračním číslem 00038287.

S vašemi údaji nakládáme v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., zákon o ochraně osobních údajů a Nařízením (EU) 2016/679, a v souladu s našimi Obchodními podmínkami.

Máte právo na Písemné odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů. Údaje můžete měnit a kontrolovat ve vaše uživatelském účtu nebo email na obchod@sporilek.cz.

1. Informace o zpracování osobních údajů

Společnost ELVO Hlinsko, s.r.o provádí zpracování vašich osobních údajů, neboť je to nezbytné pro splnění smlouvy s vámi ohledně prodeje zboží (nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením takové smlouvy), a dále provádí zpracování vašich osobních údajů, které je nezbytné pro plnění veřejnoprávních povinností této společnosti.

Podrobněji v Informace o zpracování osobních údajů

2. Souhlas se zpracováním osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů

Tento souhlas se zpracováním vašich osobních údajů dáváte společnosti ELVO Hlinsko, s.r.o pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a pro činění jiných marketingových aktivit vůči vaší osobě.

Podrobněji v Souhlas se zpracováním osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů

3. Zabezpečení osobních údajů

Uchováváme a chráníme data před neoprávněnými zásahy, zneužitím či zveřejněním.

Vaše údaje jsou v bezpečí na počítačových serverech v kontrolovaném a chráněném prostředí, zajištěné nejmodernějším hardwarem a softwarovými systémy na ochranu dat.