KENWOOD OWCP 658 002
Hrnec k pomalé přípravě jídla + Keep warm, odolné skleněné víko pro kontrolu přípravy, nastavitelný termostat, kapacita 6,5 l, příkon 320 W, barva černá/ chrom, zachovává nutriční hodnotu potravin
Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s podobnými parametry, které máme skladem a můžeme je dodat do 48 hodin: Zobrazit podobné výrobky
Toužíte pouze po tomto výrobku? Napište nám. Zjistíme, zdali ho pro vás dokážeme obstarat a e-mailem vám odpovíme. Zeptat se na dostupnost
Vlastnosti
- Pomalý hrnec s odolnou vyjímatelnou nádobou, kterou můžete snadno přenášet přímo k servírování. Je opatřen plastovými madly pro jednoduchou manipulaci. Při přípravě si pomocí integrovaného spínače zvolíte vysokou nebo nízkou teplotu vaření. K dispozici je Vám také funkce udržování v teple před servisem.
- Pomalý hrnec je speciální elektrický hrnec opatřený vnitřní keramickou nádobou pro přípravu pokrmů. Jídlo je vařeno velmi pomalu, proto se nemůže připálit. Není třeba se dolévat vodu ani míchat pokrm. Vařit můžete bez průběžného kontrolování, které je při standardní přípravě nezbytné. Díky tomu šetříte svůj čas pro důležitější věci.
Parametry a specifikace:
- Vlastnosti:
- Objem: 6,5 l
- Příkon: 320 W
- Odolné skleněné víko
- Leštěný vnější povrch
- Studené ručky pro bezpečné uchycení
- Termostat
- Funkce Keep Warm
- Keramická vnitřní nádoba
- On/off indikace
- Barva: černá/chrom
Rozměry výrobku (V x Š x H):
- 320×390×190 mm
Hmotnost:
- 6 190 g
Diskuse k výrobku KENWOOD OWCP 658 002
-
12. 9. 2014 12:44Dobrý den,může se vyjímatelná nádoba dát do myčky a nebo do trouby.Děkuji Soukupová
-
12. 9. 2014 14:22
Dobrý den, varnou nádobu a poklici je možné mýt v myčce na nádobí. Do pečící trouby však raději nedávat.
-
-
1. 4. 2011 20:55Dobrý den, nemůžu se nikde dopátrat, zda je nádoba tohoto hrnce plastová či skleněná, můžete mi to prosím napsat? Děkuji a přeji hezký den. M. Olivíková
-
1. 4. 2011 22:14
Dobrý den, pomalý hrnec je speciální elektrický hrnec opatřený vnitřní keramickou nádobou pro přípravu pokrmů. Jídlo je vařeno velmi pomalu, proto se nemůže připálit. Není třeba se dolévat vodu ani míchat pokrm. Vařit můžete bez průběžného kontrolování, které je při standardní přípravě nezbytné.
-