461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Zlikviduji pro vás chlupy, značka: dokonale

aktualizováno: 19. 7. 2024 Iveta Brožková

Jak se zbavít zvířecích chlupůBojkotuje váš chlupatý domácí mazlíček veškeré snahy, které vynakládáte v cestě za čistou domácností? Máme pro vás výborného domácího pomocníka, který se nezalekne chlupů ani bláta, které nemilosrdně odstraní jak z koberců, tak z čalouněného nábytku.

 

Bojujete neustále s nepořádkem po vašich chlupatých miláčcích?

  • Vidíte vířící se chlupy, kam se podíváte?
  • Klečíte na kolenou dlouhé hodiny, abyste dostali chlupy z koberce?
  • Stane se občas vašemu chlupáčovi drobná “nehoda”, která je potřeba do hloubky vyčistit?
  • Drží chlupy na čalouněném nábytku tak, jako by je někdo přilepil vteřiňákem?
  • Dorazí občas váš mazel domů obalený blátem, které pak odevšad musíte drhnout kartáčem?

Jestli byla několikrát vaše odpověď ano, určitě by se vám hodil pomocník, který si s tím vším umí poradit. Ale nebudeme předbíhat a vezmeme to hezky popořádku.

 

Jak se zbavit chlupů

 

Vidíte vířící se chlupy, kam se podíváte?

Chlupy mají tendenci poletovat a všem snahám, které je mají zamést či vysát se tak úspěšně vyhýbají. Nebaví vás už s chlupatým tornádem bojovat? Zkuste sací sílu, které neunikne žádný chloupek a vodní filtraci, která každou nečistotu bezpečně uzavře.

 

Je jen jedna mašina, co tohle zvládne

 

Chlupy z koberce ne a ne dostat?

Jestli vám žádný domácí pomocník s odstraněním chlupů z koberce nepomůže a vy je tak musíte dolovat ručně, možná byste se měli zamyslet nad výměnou pomocníka. S tím pravým, který má funkční nástavce to pak bude hračka.

 

Občas to vašemu chlupáčovi “ujede”?

Ať už se jedná o problémy způsobené špatným jídlem a zažívacími problémy nebo horšími návyky čistoty, občas to ujede každému pejskovi nebo kočičce. Aby se hned nemuselo jednat o katastrofu, kdy budete muset vyhodit koberce nebo poškozený nábytek a budou vás napadat myšlenky o útulku, stačí vědět, kdo vám následky zkázy pomůže odstranit.

 

Jak vyčistit počůraný koberec

 

Kdo že je ten ďábel pro boj s chlupy?

 

Odolává čalouněný nábytek vašim snahám o jeho vyčištění?

Takový gauč nebo křesílko je oblíbeným místem nejednoho mazlíka. Bohužel pro nás, každá návštěva našeho mazlíka znamená stovky chlupů (a bohužel i jiných “nečistot”) jako důkaz, že tam opravdu byl. Některé chlupy se dokážou i hluboko zabodnout! Pokud už si nevíte rady, jak je máte odstranit, dejte šanci našemu želízku v ohni.

 

Jak odchlupit gauč

 

Bojujete kromě s chlupy i se zbraněmi těžšího kalibru?

Kterými myslíme bahno a všelijaké další přírodní nečistoty, které si váš domácí mazlíček přináší z procházek. Občas to totiž vypadá, že nejlepší houba na mytí, potažmo ručník, je váš koberec. Aby jste koberce nemuseli měnit každé jaro, stačí málo - pořádná mašina na strojní čištění koberců.

 

 

Odhalte, co že je ta tajná zbraň

 

 

Iveta Brožková

Autorka: Iveta Brožková
iveta@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Chcete novou dávku inspirace? Jsem tu pro vás. Mezi moje zájmy patří cestování a s tím spojené focení, sport a také jídlo včetně jeho vaření a pečení. Jistě vás proto nepřekvapí, že se spousta mých článků bude točit okolo kuchyně.

Kategorie článku