461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Fanděte stylově a buďte 7. hráčem našeho týmu

aktualizováno: 16. 3. 2024 Katka Vodová

Dobré televize pro sledování hokejeO tom, že jsou Češi hokejový národ není pochyb. Myslím si, že vévodí nejen statistikám v počtu medailí, ale také v počtu fanoušků. Pokud jste i vy jedním z nich, neměl by vám uniknout tento článek, díky kterému si fandění můžete užít na 100 %.

 

Mějte dokonalý přehled o kotouči

K tomu vám pomůže telka s brutálním rozlišením, kde uvidíte každý pohyb puku a neuteče vám tak žádná přihrávka nebo gól. UHD televize mají rozlišení 4x větší než klasické Full HD, a i když se u nás hokej vysílá pouze v HD rozlišení, dobrá UHD televize si to zvládne dopočítat a její sledování je tak opravdu zážitek. A pokud na nich sledujete český hokejový tým,  jak drtí Nory, Rusy nebo třeba Švédy, je to zážitek na druhou. 

Mistrovství světa v hokeji v Ultra HD rozlišení

 

 

Sdílíte telku se svou rodinou, které pojmy
jako blafák, bodyček nebo lapačka nic neříká?

Pořiďte si ještě jednu. Máme i TV za super ceny, které nezruinují rodinný rozpočet a zajistí příměří mezi týmem hokejových fanoušků a týmem fandů jiných pořadů. Taková druhá menší televize v kuchyni nebo ložnici už zachránila nejedno manželství. 

Mistrovství světa v hokeji na menší televizi

 

 

Nestíháte zápas sledovat ve vysílacím čase,
ale přečíst výsledek v novinách vám nestačí?

Nahrajte si celý zápas na USB a pusťte si ho hned, jak se dostanete domů. Navíc si parádičky Plekance nebo skvělé zákroky Francouze nebo Furcha budete moci pustit tolikrát, kolikrát jen budete chtít. Díky tomu se nebudete muset spoléhat na režii zápasů, která už srdce hokejového fanouška nejednou zklamala, když se klíčové situace rozhodla nezopakovat.

Televize s nahráváním

 

 

Aby vám neunikla žádná hláška Roberta Záruby

"Kolář přihrává Kovářovi, aby procvičil švédské komentátory."
"Puk šel jen ke Kolářovi a to je maják před Furchovou bránou, kolem kterého se Norské loďky opravdu těžko dostávají do přístavu."
"Pastrňák chtěl střílet z voleje, ale jeho střela zůstala v hlavni."
"Kousal si vzal velké sousto."
"První česká pětka povodila Švédy jako po strašidelném hradě."

Hlášky Roberta Záruby jsou legendární a i na letošním šampionátu se mu daří perlit. Dopřejte své televizi špičkový zvuk, aby jste každý vtípek slyšeli jasně, čistě a bez šumů. Nejen vizuální vjemy jsou při sledování hokeje důležité.

Parádní zvuk pro sledování hokeje - domácí kino

 

 

Hokejový bůh se MS sice neúčastní, ikonou je stále

Jeho jméno zná každý Čech a pravděpodobně každý fanoušek hokeje na světě. A ačkoliv se (zatím?) šampionátu neúčastní, on je první, co se mi vybaví, když se řekne hokej. Jaký smartphone tato ikona používá? Přeci iPhone Huawei. Buďte jako on, zaostřete na úspěch a díky chytrým funkcím tohoto telefonu mějte vždy po ruce přístup k nejnovějším výsledkům, rozhovorům, perličkám a novinkám ze šampionátu.

 

 

Smartphone Jarda Jágr

Katka Vodová

Autorka: Katka Vodová
katka@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Jsem zatím stále školou povinná, do Magazínu tak přispívám pouze ve svém volném čase. Zjistila jsem, že spoustě lidí dělá problémy výběr elektro spotřebičů, snažím se proto pro ně psát přehledné rádce, kteří výběr usnadní. Občas také přidám článek s tipy do domácnosti.

Kategorie článku